Zasíláme Vám aktuální newsletter dAukce.cz, k jehož odběru jste se na portálu přihlásil.

Máte potíže s jeho zobrazením? Přečtěte si zpravodaj na webu.

dAukce.cz

srpen 2011

dAukce zlevňuje

Inline Image

Podařilo se nám snížit základní cenu domény pro předobjednatele, a to na 150 Kč! Na četné žádosti jsme navíc opět zavedli zvýhodnění předobjednatelů - ostatní draží až od 700 Kč. Předobjednávat se zkrátka vyplatí.

netAukce nabízí i anglickou dražbu

Inline Image

Kromě dražby holandského typu nabízí netAukce ode dneška též aukci anglického typu, podobně jako jste zvyklí z dAukce. V nastavení aukce je nyní kromě minimální ceny možné nastavit i cenu vyvolávací. Vhodným nastavením je dokonce možné oba typy aukcí kombinovat.

Po vypsání aukce za vyvolávací cenu čeká portál 7 dní na příhoz. Když zájemce přihodí v posledních deseti minutách, je aukce prodloužena o dalších deset minut a čeká na další příhozy nebo se úspěšně ukončí. Pokud byla vyvolávací cena moc vysoká, snižuje se postupně až na minimální cenu a při jejím dosažení se aukce neúspěšně ukončí a doména je vrácena zpět majiteli.

U úspěšně ukončených aukcí zajišťujeme bezpečný převod na nového držitele a zpracování platby. O hladký průběh transakce se tak staráme my a Vy nemusíte mít žádné obavy z neserióznosti prodávajícího či kupujícího.

 
Footer